0

Fab HemaWie kijkt naar typische Nederlandse winkels denkt al snel  “écht Hema”, want al jarenlang is Hema hét adres voor onze huis-, tuin- en keukenaccessoires. Keer op keer blijft Hema zich vernieuwen, want ook met hun nieuwste samenwerking slaat het merk de spijker op haar kop.

Voor de modieuze en hippe twist heeft Hema namelijk de handen ineen geslagen met niemand minder dan Fabienne Chapot, ontwerpster van modemerk Fab. De twee Nederlandse labels gaan samen twee collecties uitbrengen, die 24 producten zullen opleveren. Uiteraard in de stijl zoals we van Hema gewend zijn: regenlaarzen, paraplu’s, notitieblokken, hoesjes voor je telefoon en andere accessoires.

“We wilden blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor een dagelijks gebruik met een knipoog”, aldus Fabienne.

De basiscollectie zal vanaf 12 oktober in alle Hema-filialen en in de Hema-webshop verkrijgbaar zijn. De luxe collectie zal alleen in geselecteerde verstigingen verkocht worden. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

 

  • Fab Hema 1

(Beeld: www.hema.nl/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties