0

COLLABORATION Gwen StefaniGwen Stefani heeft het allemaal prima voor elkaar. Een lief gezinnetje met nog een derde zoontje op komst, een porseleinen huidje waar menig celeb over de veertig stik jaloers op is en een glansrijke zangcarrière, maar ook in de mode is Gwen zeer succesvol.

Haar eigen L.A.M.B-collecties zijn een daverend succes, maar niet voor iedereen even betaalbaar. Daarom ontwiept Gwen Stefani in samenwerking met ShoeDazzle een betaalbare schoenen- en tassencollectie met de naam GX. De naam ‘gx’ heeft de collectie te danken aan de handtekening die Gwen onder haar brieven en e-mails zet en is tevens geïnspireerd op de verschillende invloeden waardoor Gwen zich laat inspireren, namelijk pop, punk, tribal en street.

Dit resulteerde in een collectie waarbij de belangrijkste kleuren zwart, wit en rood zijn. Gwen staat bekend om haar hooggehakte schoenen die ze zelfs tijdens haar zwangerschap stug blijft door dragen en daarom wilde ze hakken ontwerpen waar je gemakkelijk de hele dag op kunt rond stappen. Bijpassend tasje? Ook deze zijn in de collectie te vinden.

De No Doubt zangeres ontwierp pumps, wedges en high heeled sandalen die vanaf 26 februari voor ongeveer 51 Euro over de digitale toonbank van ShoeDazzle gaan. Voorlopig wordt er helaas nog niet in Nederland bezorgd. Luipaard pumps à la Gwen Stefani bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Gwen Stefani preview voor ShoeDazzle

Gwen Stefani preview voor ShoeDazzle

LK Bennett pumps bij deBijenkorf.nl

LK Bennett pumps bij deBijenkorf.nl

luipaards pump fab bij de bijenkorf.nl

luipaards pump fab bij de bijenkorf.nl

panterpump bij de Bijenkorf.nl

panterpump bij de Bijenkorf.nl

www.shoedazzle.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties