0

COLLABORATION Gwen Stefani doopt haar nagels in OPIBij de beautylook van Gwen Stefani denk je vooral aan haar rode lippen en blonde haar. Maar ook de nagels van de zangeres houden wel van een mooi lakje.

Niet zo gek dan ook dat OPI besloot om een samenwerking aan te gaan met haar. De nieuwe collectie is geïnspireerd op – hoe kon het ook anders – de combinatie van muziek en mode. En ja, als iemand daar verstand van heeft dan is het Gwen Stefani wel. De nagellakjes hebben een punky uitstraling met veel metallics en glitters. Natuurlijk kan ook Gwens signature kleur niet in de lijn ontbreken. Perfect passend bij haar lippen heet het sexy rode lakje toepasselijk Over & Over A-Gwen. 

Naast de gewone nagellakjes bevat de collectie ook een paar base- en topcoats met speciale effecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de basecoat Lay Down That Base die zorgt voor een spiegelende finish. 

Je nagels zullen nog even geduld moeten hebben. In januari is de OPI collectie van Gwen Stefani verkrijgbaar. Zo ga jij in ieder geval gelikt en gelakt het nieuwe jaar in.

Bekijk een sneak peek van de collectie hieronder.

gwen opi 500

screen-shot-2013-10-07-at-6-07-29-pm

 

www.opi.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties