0

doré 2 150Binnenkort opent & Other Stories een winkel in Amsterdam maar ook de VS krijgt haar eerste & Other Stories shop. Om dit te vieren daagde het merk blogger Garance Doré uit om haar grenzen te verleggen, dat resulteerde in prachtige kiekjes.

Kleding is in onze ogen al een ware kunstvorm en de winkel & Other Stories besloot om naast de prachtige stukken foto’s tentoon te stellen. Hierbij vroegen ze de hulp van Garance Doré die uit haar comfort zone werd gehaald. In haar woonplaats New York moest ze opzoek gaan naar voorwerpen die haar deden denken aan de items uit de winkel. In plaats van de streetstyle die we van haar gewend zijn, heeft ze auto’s, pretzels, bussen en bijvoorbeel een Chinees restaurant vastgelegd.

Doré heeft veel plezier aan dit project beleefd en zegt hierover: “Dit project was wat anders dan een model kleding aantrekken: in plaats daarvan moest ik objecten gaan observeren. Het was een uitdaging om passende patronen of kleuren op straat te vinden. Door het project werd ik even een toerist in mijn eigen stad, die probeerde alledaagse straatvoorwerpen op een artistieke manier te bekijken.”

Bekijk enkele kiekjes van de samenwerking hieronder.

  • doré 1
  • doré 3

www.garancedore.fr/

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties