0

Stella McCartney en Gwyneth PatrowZe zijn al jaren goede vriendinnen, maar willen hun relatie nu nog een stapje verder nemen. Besties Gwyneth Paltrow en designer Stella McCartney hebben plannen om samen een product uit te brengen.

Op Goop.com, de website van Gwyneth Paltrow, is een foto van de twee dames te zien met daarbij de tekst ‘Stella McCartney – Goop – launching september ’13′. Wat voor samenwerking de twee aangaan, is nog niet bekend. Maar er doen meerdere speculaties de ronde; hier de drie meest waarschijnlijke.

1. Sportkleding
Zowel Stella als Gwyneth zijn fervent sporters; beiden zweren bij de Tracy Anderson methode. Stella ontwierp eerder al sport tenues voor het Engelse Olympisch team en werkt al jaren samen met Adidas.

2. Organische en milieuvriendelijke cosmetica
Gwyneth is een vegetariër en heeft al twee kookboeken met vegetarische recepten uitgebracht. Stella McCartney gebruikt veel organische materialen in haar collectie. Na eten en mode is het dan nu de tijd om de make-up markt te veroveren?

3. Advies boek voor opvoeden
Gwyneth heeft samen met man Chris Martin twee kinderen. Stella heeft er zelfs thuis vier rondrennen. Genoeg inspiratie om een boek over opvoeden te schrijven lijkt ons! Wij zien een boek voor ons met tips om je kinderen vegetariër te maken, outfits inspiratie voor je mini fashionista en sportieve activiteiten die je met je kroost kunt doen.

Wat voorspellen jullie voor samenwerking?

VH1 Vogue Fashion Awards

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties