0

COLLABORATION De Mulberry Cara Delevingne tasLondon Fashion Week is in volle gang en in plaats van dat Mulberry gisteren een gewone show gaf tijdens de modeweek, besloot het merk een intiem diner te houden zonder ladingen pers. Eén van de redenen hierachter is dat het Britse modehuis al een tijdje zonder creative director zit nadat Emma Hill afscheid nam van het merk.

De andere reden is dat Mulberry iets héél leuks te presenteren had. Het Britse merk heeft weer een nieuwe tas in haar collectie gebaseerd op een it-girl maar dit keer is het niet zomaar een samenwerking. Cara Delevingne, het topmodel die al een aantal seizoenen het boegbeeld is van Mulberry, heeft zélf de tas ontworpen.

Het leuke van de tas is dat hij op drie manieren te dragen is; als rugzak, schoudertas en handtas. De ‘Cara Delevingne’ komt in verschillende uitvoeringen maar heeft altijd een hartvormige patch aan de binnenkant en op de onderzijde staat ‘made in England’. Er is ook een limited edition exemplaar waarop studs prijken in de vorm van een leeuwenkop. Allemaal geinspireerd op de vele tatoeages die Cara heeft.

My Granny will like this bag. She’s 102 years old. My five-year-old cousin will probably like this bag. He’s a boy“, aldus Cara. Wij voorspellen een ware run op de tassen…

Bekijk hieronder de beelden! Kun je het filmpje niet zien in onze app? Bekijk ‘m dan hier op YouTube!

Cara Delevingne Collection

Mulberry Cara Delevingne Collection 8 Mulberry Cara Delevingne Collection 7

Mulberry Cara Delevingne Collection 2 Mulberry Cara Delevingne Collection 4 Mulberry Cara Delevingne Collection 1 Mulberry Cara Delevingne Collection 3 Mulberry Cara Delevingne Collection 5 Mulberry Cara Delevingne Collection 6

Mulberry Cara Delevingne Made In England

 

River Island Quilted Rucksack bij Asos.com

River Island Quilted Rucksack bij Asos.com

Cambridge Satchel Company Exclusive to ASOS 14 Inch Vintage Tan Leather Backpack bij Asos.com

Cambridge Satchel Company Exclusive to ASOS 14 Inch Vintage Tan Leather Backpack bij Asos.com

ASOS Leather Tophandle Bag With Contrast Panel bij Asos.com

ASOS Leather Tophandle Bag With Contrast Panel bij Asos.com

www.mulberry.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties