0

Langzaamaan komen de feestdagen eraan en dat betekent dat alle grote merken weer hun beste beentje voor gaan zetten. Niets zo leuk als met de feestdagen thuiskomen met een super origineel cadeau. Disaronno helpt graag een handje en komt ook dit jaar weer met een heuse designer bottle.

Dit jaar steekt het iconische modehuis Cavalli, net zoals Disaronno ook een Italiaans merk, de karakteristieke Disaronno fles in een nieuw jasje. Een heel zomers jasje, want het design voor de fles is geïnspireerd op de Roberto Cavalli SS 2015 collectie. Die collectie staat helemaal in het teken van een betoverende onderwaterwereld en exotische safari locaties.

Het Disaronno ICON project viert dit jaar de 3e editie. Na samenwerkingen met de Italiaanse modemerken Moschino en Versace tekent Cavalli dit jaar voor het ontwerp van de feestelijke eindejaarsfles. Het Disaronno ICON project ondersteunt Fashion 4 Development, mede gesponsord door de Verenigde Naties, door een deel van de opbrengst te investeren in de ontwikkeling van dit unieke initiatief in Afrika.

Wil jij deze musthave hebben? De fles is vanaf nu verkrijgbaar in verschillende slijterijen. De fles in een speciale cadeauverpakking is verkrijgbaar in 10 conceptstores die verspreidt zijn over de hele wereld, waaronder één in Amsterdam.

Disaronno Cavalli

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties