0

150 BlakeBlake Lively is volgens ons een van de mooiste vrouwen die rondloopt op deze wereld. Ze heeft oneindig lange benen en haar gezicht is als van het knapste meisje uit de klas. Voor zo’n beauty is het dan ook niet gek dat ze met hubbie hunk Ryan Reynolds een officieel setje is.

Blake kennen we in eerste instantie als Serena Van der Woodsen uit de serie Gossip Girl en verder heeft ze ook al campagnes voor grote merken als Chanel en Gucci op haar naam staan. De blonde schone is laatst nog gespot tijdens opnames voor de nieuwe film The Age Of Adaline en daarnaast is ze het gezicht, of beter gezegd het haar voor, de nieuwe campagne van L’Oréal. Het merk promoot de nieuwe Préférence Glam Highlights met Blake als model en haar gouden lokken zijn de natuurlijk perfect voor deze nieuwe campagne.

L’Oréal heeft in samenwerking met Christophe Robin een nieuwe techniek bedacht voor de DIY thuiskappers. Het lijkt met deze nieuwe highlight-techniek net alsof je je haar hebt laten doen bij een hippe kapperszaak in plaats van thuis. De Glam Highlights laten geen duidelijke strepen achter, maar geven juist een natuurlijke blonde kleur net zoals de lokken van de actrice en wie wilt dat nu niet?!

Bekijk de TV commercial hieronder

  • Blake 500
  • ace30586575c5f08_186219657.preview_tall
  • 186499302DS00013_Annoucemen

www.loreal-paris.nl/‎

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties