0

iggy azalea steve madden 150Veel celebrities gaan tegenwoordig een samenwerking aan met een fashion brand, zoals Sarah Jessica Parker een schoenlijn ontwerpt voor Nordstorm. Nu gaat schoenenmerk Steve Madden samenwerken met rapper Iggy Azalea en dit is bijzonder goed gepland.

Afgelopen zondag was de Australische hip-hop artieste één van de meest besproken personen op de VMA’s als het kwam op het maken van een fashion statement. Logisch dat Steve Madden gelijk de volgende dag bekendmaakte dat ze Iggy hadden gestrikt voor een samenwerking. Het idee kwam vorige maand toen de zangeres optrad tijdens een event van Madden. “She has an extremely gifted eye for fashion, and we’re working on the collection now“, aldus de woordvoerder van het merk.

Dit is de allereerste samenwerking die Miss Azalea aangaat, maar kwam niet geheel onverwachts. De laatste tijd is ze hard bezig zich in de kijker te zetten in modeland. Zo was ze aanwezig bij verschillende modeshows en trad ze op tijdens MTV’s ‘House of Style’. Zelf begaat de brand new schoenenontwerpster aardig wat modeflaters, dus we zijn zeer nieuwsgierig naar haar collectie voor Steve Madden!

  • iggy
  • BP_24745570
  • BP_24755001

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties