0

Bey Good t-shirt 500Beyoncé houdt ons via haar persoonlijke website altijd goed op de hoogte van haar privéleven. Op de website post ze foto’s van haar dochtertje, vakanties en achter de schermen shots van haar optredens. Maar ook andersoortige samenwerkingen kondigt Queen Bey aan via haar website.

Onlangs kwam er namelijk een hele horde foto’s voorbij van de popster in een Bey Good t-shirt terwijl ze een kinderziekenhuis bezoekt in Haiti. Wat blijkt? Het shirt is een samenwerking met Teespring, een t-shirt bedrijf, waarvan de opbrengst volledig naar een kinderziekenhuis in Haiti gaat. Dit ziekenhuis kan wegens bezuinigingen wel een geldinjectie gebruiken. Met de opbrengst hopen ze een extra vleugel aan te kunnen bouwen, zodat meer kinderen geholpen kunnen worden.

Conclusie? Bey Good en koop het t-shirt. Het shirt zelf is namelijk maar $25, helaas komt daar nog wel $12,50 bij voor internationale verzending, maar als je met een paar vriendinnen bestelt dan worden de verzendkosten al iets goedkoper én ben je goed bezig!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties