0

Alicia voor ReebokGoed nieuws voor liefhebbers van een sporty look, die ook nog eens fan zijn van Alicia Keys. De zangeres komt met een limited editie-collectie Reebok Classics! De schoenen horen bij de najaars-wintercollectie 2012-2013.

Miss Keys, die veertien (!) grammy’s won, is ook het gezicht van de wereldwijde campagne van de schoenenlijn.

In de collectie zijn vernieuwde versies van de modellen Freestyle Hi (ook bekend als 5411), Freestyle Double Bubble, Classic Nylon Slim en Princess opgenomen. Alicia, een creatief talent op alle denkbare vlakken, werkte nauw samen met Reebok bij elke stap van het ontwerpproces: van het uitzoeken van haar favoriete Classics-modellen tot het selecteren van materialen en kleurstellingen. Haar collectie straalt door luxe stoffen, trendy stijlen en designelementen die een statement neerzetten, perfect voor trendsetters rond de twintig. Onze favoriet: de classics met pianotoetsen-motief!

“Ik ben al gek op Reebok sinds ik m’n eerste paar 5411′s aantrok,” zegt Alicia. “Het was superleuk om met Reebok deze collectie te ontwerpen. Voor mij was het een heel nieuwe manier om m’n creativiteit de vrije loop te laten.”

De collectie Alicia Keys x Reebok is in Nederland vanaf 30 september exclusief verkrijgbaar bij Footlocker.

Bekijk hier de eerste beelden en de bijbehorende commercial!

Alicia Keys

De campagne is gefotografeerd in New York.

Schoenen Alicia Keys

Drie paar uit de collectie.

www.reebok.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties