0

alexander wang 150Het kon je als fashionista gewoon niet ontgaan zijn dat Alexander Wang voor H&M ging ontwerpen. Misschien zijn velen van jullie gisteren al vroeg voor de deur gaan staan wachten om een prachtig item van de ontwerper te mogen bemachtigen.

Nu één dag na de lancering kunnen we stellen dat het uitgelopen is op een mega succes. Online kon je de items al om 10 uur ‘s ochtends bestellen, maar dit is niet helemaal soepeltjes verlopen want de website lag er al tien minuten van te voren uit door de drukte. Mocht je toch nog online op de website gekomen zijn dan heb je hartstikke veel geluk gehad.

In New York gingen de items ook als hete broodjes over de toonbank en hoewel je niet van één item meerdere kon kopen, hadden fashionista’s daar lak aan en kochten soms wel $5.000 per keer. Overal in de straten rondom Soho werden er Alexander x H&M tasjes gesignaleerd en sommige mensen leken wel échte pakezels door alle tassen.

Een aantal kledingstukken zijn nog niet uitverkocht. Sla dus snel je slag, en wie weet loop jij binnenkort met een Alexander Wang item over straat. Klik op de items hieronder om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties