0

150 Alexa ChungAlexa Chung is al jaren een modeicoon en straalt altijd in de mooiste outfits. Iets wat typisch Alexa is, zijn natuurlijk de denim items die ze vrijwel altijd aanheeft. Ze draagt bijna altijd spijkerstof in haar outfits en ze noemen haar dan ook niet voor niets de Queen of Denim

Het is dan ook niet gek dat het merk Adriano Goldschmied, AG jeans, haar gevraagd heeft om met hun een samenwerking aan te gaan. Het merk is gespecialiseerd in denim en als je dan een collaboration aangaat, dan is er natuurlijk geen betere kandidaat dan de Queen Denim herself natuurlijk.

Alexa Chung gaf al een aantal hints via social media en af en toe probeerde ze ons nieuwsgierig te maken met ‘een nieuw project’, maar nu is dus het grote nieuws de wereld in. Het is voor bijna ieder meisje een stiekeme droom om ooit je eigen kleding te kunnen ontwerpen en ook voor de it-girl bleek het wens te zijn. ”All I want to do is design clothes”. 

De denim collectie zal 20 items bevatten waaronder denim broeken, jurkjes en natuurlijk tuinbroeken! Helemaal naar Alexa haar smaak, want alles wat ze nog miste in modeland heeft ze in deze collectie gestopt.

Helaas moeten we wel nog even wachten, want de nieuwe Alexa Chung for AG denimlijn is pas vanaf januari 2015 in de winkels te vinden.

  • Alexa Chung
  • Alexa Chung 3
  • Alexa Chung 4

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties