0

louis vuitton designer samenwerking 150Louis Vuitton bestaat dit jaar 160 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Het luxe lederwarenmerk doet dit met de campagne ‘The Icon and the Iconoclasts’: een zestal iconische ontwerpers gaat aan de slag voor het merk om een eigen tas of koffer te creëren met Louis Vuitton in gedachte én zeer waarschijnlijk het typische LV logo.

Bekende namen die in samenwerking met het merk hun eigen tassen gaan ontwerpen zijn: Karl Lagerfeld, Frank Gehry, Cindy Sherman, Rei Kawakubo, Christian Louboutin en Marc Newson. Niet de minsten dus. De ontwerpers zijn door de onderdirecteur van het merk, Delphine Arnault, en hoofdontwerper Nicolas Ghesquière hoogstpersoonlijk uitgekozen.

De tassen en koffers die uit deze samenwerking voortkomen, liggen vanaf oktober in de winkels én wij kunnen niet wachten op het resultaat. Helaas ligt een brand new Louis Vuitton niet voor iedereen in z’n budget, maar gelukkig zijn er ter ere van dit 160-jarig bestaan ook een speciale website en een boek gelanceerd om het mee te vieren.

  • lv_karen-Elson_ss2004_001

www.louisvuitton.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties