0

Victoria's Secret Fashion Show - LondonDinsdagavond streken de Victoria’s Secret Angels op de catwalk neer om het jaarlijkse lingeriefeestje los te laten barsten. Wij hebben inmiddels al heel wat beelden voorbij zien komen, en ook dit jaar was het weer een grandioos succes. De Victoria’s Secret show kan ons eigenlijk nooit teleurstellen.

Wij hebben weer de prachtigste modellen vanuit de hele wereld op de catwalk zien paraderen in de mooiste lingerie en om de show nog meer bijzonder te maken, heeft Victoria’s Secret ook flink wat geld ingezameld voor een aantal goede doelen. Naast alle genodigden, konden tweehonderd mensen bij de show aanwezig zijn door charity tickets te kopen tijdens een veiling en het blijkt dat sommigen zelfs kaartjes kochten voor $25,000!

Een aantal van deze mensen hebben dus een flinke portemonnee en wilden graag het goede doel steunen én aanwezig zijn bij de show. De $2.5 miljoen dat in totaal is opgehaald gaat naar initiatieven zoals American Cancer Society, Pelotonia en Gabriel’s Angels. Dat is nog eens een hele goede deal van het lingeriemerk.

  • Victoria's Secret Fashion Show - London

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties