0

kerstkus150De leukste feestmaand van het jaar is weer aangebroken en we kijken ontzettend veel uit naar kerst. Voor veel mensen in Nederland is het vieren van deze gezellige dagen vanzelfsprekend, maar één op de negen kinderen leeft in ons kikkerlandje in armoede én dat is te veel.

Financiële problemen zorgen voor heel veel stress, waardoor kerst en Sinterklaas er bij inschiet omdat er gewoonweg geen geld voor is. V&D wil daarom heel Nederland oproepen om hier wat aan te gaan doen. Met de Linda geef-bal doneert V&D namelijk geld aan de Linda.foundation, zodat gezinnen in armoede ook gezellig kerst kunnen vieren mét cadeautjes onder de boom. De exclusieve kerstbal heb je al voor 1,50 per stuk én is daarnaast hartstikke leuk om weg te geven. De gehele opbrengst gaat naar het initiatief van Linda.

“Wat ben ik blij met deze mooie samenwerking. Echt gewéldig dat V&D heel Nederland oproept om te geven. Door het kopen van een ‘Geef-bal’ geef je niet alleen een leuke cadeautje aan iemand die je lief hebt, maar ook aan Nederlandse gezinnen die het financieel verschrikkelijk moeilijk hebben”, aldus Linda de Mol.

Wil je meer doen dan alleen de bal kopen? Promoot dan de actie met behulp van social media. Plaats een foto van jezelf met de geef-bal op Facebook, Twitter of Instagram, tag de diegene waar je de geef-bal aan wilt geven én vergeet vooral niet de tag #geefdagen erin te zetten.

Bekijk de leuke varianten hieronder. Het is trouwens altijd een verassing welke bal er in het doosje zit; dit maakt het extra spannend én leuk. Klik hier om de kerstbal te bestellen op V&D.nl.

www.vd.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties