0

mick jagger lwren scott 150Iedereen was in shock toen modeontwerpster L’Wren Scott vorig jaar overleden bleek te zijn. Haar liefde Mick Jagger was in diepe rouw net als de modewereld. Nu probeert Mick het overlijden van L’Wren om te zetten in iets goeds.

De frontman van de Rolling Stones wil de talenten van zijn vorig jaar overleden vriendin herdenken door het geven van een studiebeurs voor jonge designers. Elk jaar krijgt een student van Central Saint Martins een studiebeurs waarmee 2 jaar de opleiding wordt gefinancierd. Voormalig directeur van de school Louise Wilson was een goede vriendin van L’Wren Scott.

De huidig directeur van Central Saint Martins is zelf erg onder de indruk van de vrijgevigheid van Mick Jagger. ”Ik ben erg dankbaar dat we deze beurs krijgen van Mick Jagger in naam van L’Wren Scott. Wij hebben hardwerkende studenten die veel moeten opgeven om deze opleiding te volgen.  Ik ben blij dat onze opleiding wordt gezien als een grote bijdrage aan de toekomstige mode industrie”.

  • mick jagger lwren scott 500

www.instagram.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties