0

150We kunnen ons allemaal nog wel de laatste Versace campagne met niemand minder dan Madonna herinneren. De 56-jarige zangeres poseert er nog steeds op los en werd door goede vriendin Donatella Versace gestrikt voor de campagne voor de spring/summer collectie van 2015.

Je zou denken dat de Material Girl flink wat centen op haar bankaccount bijgeschreven heeft gekregen, maar niets is minder waar. De zangeres eiste namelijk dat al het geld wat ze verdiende met de shoot werd gedoneerd aan een ziekenhuis in Malawi. Hoeveel Madonna in totaal heeft gekregen voor de shoot is nog onduidelijk, maar ga er maar uit dat het gaat om een flink bedrag!

Donatella Versace deed hier een boekje over open aan de Italiaanse krant Corriera Della Sera dit weekend. Ze claimt zelfs dat er geen greintje Photoshop aan de campagne van Madonna te pas is gekomen. “She did not have her abdomen or arms retouched”, aldus Donatella. Of we dit allemaal voor lief moeten nemen is een ander verhaal, want we hebben in het verleden wel andere foto’s gezien.

Benieuwd naar de foto’s van de spring/summer Versace 2015 campagne? Bekijk de foto’s nog even hieronder.

  • MadonnaVersace-SS15-Ad-Campaign_3
  • madonna-versace-preview-2015-03
  • Madonna-is-het-gezicht-van-dit-grote-modehuis_img500

www.versace.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties