0

jessica alba 150Jessica Alba is zo vaak in het nieuws vanwege haar kledingkeuzes, dat je bijna zou vergeten dat de Amerikaanse ook nog actrice is. Ook met haar volgende project heeft Jessica ervoor gekozen om zich met mode bezig te houden.

De stylish mom heeft namelijk voor Valentijnsdag een collectie kettingen ontworpen. Samen met juwelenontwerpster en vriendin Jennifer Meyer creëerde Jessica gouden kettinkjes met een hartje als bedeltje. De prijzen van de kettingen zullen varieren van 250 euro tot 850 euro, afhankelijk van de stenen die in het bedeltje zitten.

De sieraden zijn niet alleen ontworpen om de liefde te vieren: de collectie is in samenwerking met RED gemaakt, de bekende organisatie die al jaren met grote merken samenwerkt in de strijd tegen HIV en AIDS. De opbrengst van de kettingen zal gaan naar medicijnen en gezondheidszorg voor geïnfecteerde zwangere vrouwen.

De kettingen kun je online kopen bij Gilt en worden ook naar Nederland verzonden! Kijk hieronder alvast naar een paar creaties van Jessica.

  • Jessica Alba 500
  • hartje 500
  • hartje 2 500

www.gilt.com

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties