0

Benefit Gala Artists against AIDS the Gala 2014 in Stage TheatreJean Paul Gaultier houdt wel van een feestje en pakt met zijn fashion shows altijd groots uit. De Franse ontwerper maakte vorig jaar bekend dat hij zich volledig gaat richten op haute couture, parfum en sieraden en stopt met het ontwerpen van ready-to-wear.

De 62-jarige ontwerper vindt het erg belangrijk om eens in de zoveel tijd zich in te zetten voor een goed doel. Vorige maand ontwierp hij nog 33 kerstbomen, waarvan het opgebracht geld ging naar kankerbestrijding. Gisteren showde de ontwerper zijn Junior Gaultier collectie tijdens een benefietshow in Parijs, dat georganiseerd werd door ARCAD Foundation. Deze organisatie zet zich al jaren in voor de strijd tegen spijsverteringskanker en roept designers op om kleding te ontwerpen voor het goede doel.

Naast de collectie van JPG, werden er ook 38 kledingstukken van verschillende fashion studenten getoond. Aan het einde van de avond werd de hele collectie geveild en het opgebrachte geld werd gedoneerd aan het goede doel. Jean Paul Gaultier heeft duidelijk een hart van goud en dat zien we graag.

  • Benefit Gala Artists against AIDS the Gala 2014 in Stage Theatre
    Jean Paul Gaultier tijdens een Benefit gala in november 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties