0

Abercrombie en Fitch SS15Het Amerikaanse Abercrombie & Fitch heeft hoge pieken gekend, maar lijkt op dit moment in een diep dal te zitten. Stonden er vroeger ellenlange rijen om de winkel in te komen, tegenwoordig kan je vaak direct naar binnen wandelen. Het bedrijf heeft al een aantal veranderingen doorgevoerd, maar verandert nu nog meer.

In een poging meer klanten te trekken heeft Abercrombie & Fitch besloten om op een nieuwe doelgroep te focussen. In plaats van tieners zijn het nu studenten die getarget worden door de A&F campagnes. Ook de collectie zal daardoor veranderen. Het was natuurlijk al bekend dat je tegenwoordig zwarte kleding in de winkels kan vinden, maar nu kan je ook kleding verwachten die de huidige trends volgt.

De nieuwe A&F kleding zal dus een stuk modieuzer zijn dan de voorgaande collecties. De tijden van basic shirtjes in alle kleuren van de regenboog en gigantische A&F logo’s zijn voorbij. De nieuwe collectie zal crop tops, blousjes en andere ‘fashion items’ bevatten. Daarnaast zullen de logo’s kleiner en minder zichtbaar in de kleding worden verwerkt.

Je bekijkt de nieuwe Abercombie & Fitch collectie hier. Hieronder zie je sfeerbeelden van de collectie.

  • anf-20150424-category-womens-getaway-abroad-02
  • abercrombie-fitch-models-2015-w724
  • anf-20150424-category-womens-getaway-abroad-03
  • anf-20150424-category-womens-getaway-city-02
  • anf-20150424-category-womens-getaway-abroad-01

(Beeld: www.abercrombie.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties