0

Jennifer Aniston avaWe zijn al jaloers op de carrière, looks en kledingkast van de celebs maar ook hun huizen zijn vaak om bij weg te dromen. Van prachtige huizen op het platteland tot strakke appartementen midden in de stad en luxe villa’s in het buitenland; elke week kijken we binnen in het paleisje van een celeb om hun huis en interieur te bewonderen.

Jennifer Aniston heeft het in het echte leven wel beter voor elkaar dan het gedeelde appartementje in Friends. Haar stulpje heeft maar liefst 21 miljoen dollar gekost, maar dan heb je wel een huis in het exclusieve Bel Air.

Benieuwd naar de enorme mansion van de actrice? Bekijk de foto’s hieronder.

Huis Jennifer Aniston Huis Jennifer Aniston1 Huis Jennifer Aniston2 Huis Jennifer Aniston3 Huis Jennifer Aniston4 Huis Jennifer Aniston5 Huis Jennifer Aniston6 Huis Jennifer Aniston7 Huis Jennifer Aniston8 Huis Jennifer Aniston9 Huis Jennifer Aniston10 Huis Jennifer Aniston11 Huis Jennifer Aniston12 Huis Jennifer Aniston13 Huis Jennifer Aniston14 Huis Jennifer Aniston15 Huis Jennifer Aniston16 Huis Jennifer Aniston17 Huis Jennifer Aniston18 Huis Jennifer Aniston19

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties