0

Opening of Britney Spears show Las Vegas.We zijn al jaloers op de carrière, looks en kledingkast van de celebs maar ook hun huizen zijn vaak om bij weg te dromen. Van prachtige huizen op het platteland tot strakke appartementen midden in de stad en luxe villa’s in het buitenland; elke week kijken we binnen in het paleisje van een celeb om hun huis en interieur te bewonderen.

Eigenlijk hadden we niet anders verwacht, maar ook op huizengebied heeft Katy Perry het prima voor elkaar. De zangeres bezit een prachtige villa in California met maar liefst drie verschillende vleugels. Verder bevat het huis zeven slaapkamers, negen badkamers, twee gastenverblijven, een media ruimte, eigen bar en een enorm zwembad.

Maar dat mag ook wel voor die elf miljoen… Benieuwd hoe de villa van Katy Perry er precies uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Katy Perry sells house in Hollywood Hills West

Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion. Katy Perry has just listed her Hollywood Hills Mansion.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties