0

Rachel Zoe stops by Tom's Toy Store.We zijn al jaloers op de carrière, looks en kledingkast van de celebs maar ook hun huizen zijn vaak om bij weg te dromen. Van prachtige huizen op het platteland tot strakke appartementen midden in de stad en luxe villa’s in het buitenland; elke week kijken we binnen in het paleisje van een celeb om hun huis en interieur te bewonderen.

Als styliste van bijna heel vrouwelijk en glamorous Hollywood moet je er natuurlijk ook thuis een beetje warmpjes bij zitten. Het verbaast ons dan ook niks dat het stulpje van Rachel Zoe niet bepaald nederig is te noemen. Alleen al bij het zien van de buitenkant worden we groen van jaloezie. Van de tuin tot de schattige Franse balkonnetjes; alles ziet er perfect in orde uit. Ook aan ruimte ontbreekt het haar niet; het huis telt maar liefst zes slaapkamers en zes badkamers.

Maar dat is ook niet zo raar als je erachter komt wat Rachel per maand voor haar paleisje moet betalen. Zo is de styliste een kleine 26.000 dollar per maand kwijt om er zo bij te zitten. Maar ja, dan heb je ook wel wat.

Benieuwd hoe het huis er van binnen uitziet? Bekijk het interieur hier.

Homes of the stars Homes of the stars Homes of the stars Homes of the stars

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties