0

Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik aan de slag ging met de Allerhande box van de Albert Heijn. Een week lang heb ik de gevarieerde maaltijden bereid die uit de box tevoorschijn kwamen en ik ben nu al verslaafd!

Allerhande box van Albert Heijn
De box is aangekomen!

Alleen al het geruststellende idee dat er echt áltijd iets in mijn koelkast staat om te eten vind ik zó fijn. De Allerhande box neemt wat dat betreft echt een stressfactor van mij weg: boodschappen doen en piekeren over wat ik vanavond op tafel zet zijn namelijk verleden tijd. Ook de gerechten die uit de box verschijnen (het voelt een beetje als magie ;)) zijn echte aanraders. Je kookt gerechten van over de hele wereld met lekkere verse ingrediënten. Vooral dat laatste vind ik belangrijk, omdat ik graag gezond en bewust bezig ben met mijn lijf.

Allerhande box van Albert Heijn
Alle ingrediënten bij elkaar!

Ik kan nu al niet wachten op de volgende Allerhande box die mijn kant op komt! Dan kan het feestje van ontdekken wat erin zit weer helemaal opnieuw beginnen. Ik kan hier echt wel aan wennen.

Allerhande box van Albert Heijn
Uitpakken is echt een feestje: wat zit er deze week in de box?

Allerhande box van Albert Heijn
En hoe moet ik dat precies maken... HELP ME!

Wil jij ook deze superfijne service van de Albert Heijn uitproberen? Dat kan! Via deze link: Maaltijdbox bestel jij makkelijk je eigen box voor twee of vier personen. Met de actiecode: ANNCK15 heb je recht op €5,00 korting op een Allerhande Box voor 2 of 4 personen. Deze actie is geldig t/m 15 oktober 2015. De korting wordt automatisch verrekend op je ah.nl account. Maximaal eenmaal per account. Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing.

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties