0

zeeman klanten ondergoedmodel 150Misschien is het jou ook niet geheel ontgaan: Zeeman deed een half jaar geleden de oproep via het internet, op de televisie en in winkels dat ze op zoek waren naar ondergoedmodellen maar niet zomaar modellen. Mensen zoals jij en ik konden zich aanmelden voor deze actie. De uitdagende oproep luidde: durf jij wel als ondergoedmodel?

And guess what? Deze campagne van Zeeman is uitgelopen tot een groot succes! Er hebben zich namelijk achtduizend klanten voor de Zeeman actie aangemeld. Het leuke hiervan is dat 90 deelnemers ook daadwerkelijk te zien zijn in verschillende reclame uitingen van de Zeeman. Het textielmerk wil hiermee een duidelijk statement afgeven: Zeeman heeft ondergoed voor alle soorten, maten en huidkleuren, jong en oud.

Het lijkt erop dat het merk dezelfde richting op wil gaat als Dove. Zo zien we namelijk al jarenlang ‘normale’ maten schitteren in de reclames van het beautymerk en zelfs Marc Jacobs ging mee met deze hype. Klanten konden via het internet modellenklussen binnenhalen en ook deze actie was een groot succes.

Wij zijn benieuwd of meer merken overstag zullen gaan om ‘normale’ maten te gebruiken in campagnes. De klanten van de Zeeman zullen in ieder geval tot en met eind september nog te zien zijn in foldertjes en tv-spotjes.

www.zeeman.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties