0

body 150De Victoria’s Secret Angels zijn al volop aan het trainen en diëten om er zo strak mogelijk uit te zien voor de aankomende VS modeshow. Uiteraard hebben de modellen het hele jaar door een killer body, dat ze vaak genoeg laten zien in campagnes voor het lingeriemerk. De allernieuwste zorgt nu voor een regelrechte rel in de Verenigde Staten.

Voor de bekende ‘Body’ beha van Victoria’s Secret heeft het merk een nieuwe campagne uitgebracht met hun prachtige modellen, alleen de slogan viel bij veel mensen in het verkeerde keelgat. ‘The Perfect Body’ heet de nieuwe reclame voor de lingerie, waar we een aantal modellen aanschouwen allemaal met een afgetraind lichaam gehuld in het gelijknamige ondergoed.

De consumenten zijn het er niet mee eens dat Victoria’s Secret hen dit ‘ideaal beeld’ van het perfecte lichaam opdringt en zijn hier zelfs een petitie over begonnen. Het lingeriemerk heeft tot nu toe nog niet op alle commotie gereageerd, maar we verwachten dat de campagne binnenkort niet meer te zien zal zijn of dat in ieder geval de slogan veranderd zal worden, zoals alle merken doen bij een relletje.

Bekijk het campagne beeld van ‘The Perfect Body’ hieronder.

  • body

www.victoriassecret.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties