0

VS 150Vorige week verscheen de nieuwe campagne van Victoria’s Secret voor de bekende ‘Body’ beha van het merk. De slogan die zij gebruikte over de reclamebeelden heen viel bij veel mensen in het verkeerde keelgat en begonnen daar zelfs een petitie over, die nu blijkbaar heeft gewerkt.

Over de modellen,die poseren in hun ‘Body’ beha, staat niet meer “The Perfect Body” geschreven, maar is nu verandert in de tekst “A Body for Everybody”. De petitie werd in één week tijd ondertekent door tienduizenden mensen, die allemaal vonden dat Victoria’s Secret een verkeerd beeld schetste van het ideale figuur. De advertentie is tot nu toe alleen nog aangepast op de website van het lingeriemerk, maar hangt nog wel in de winkels.

De initiatiefnemers van de petitie zijn blij dat Victoria’s Secret de tekst hebben aangepast, maar gaan door totdat “A Body for Everybody” ook op de beelden in de winkels te zien is. Wie weet starten zij na 9 december nog een petitie om Angels met een voller figuur de runway op te sturen…

  • VS

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties