0

cheetah-help-one-for-one-shoes-toms-Favim.com-330380Als je zo rijkt bent als menig celeb dan kan er af en toe best wat af voor het goede doel. Als de A-listers echter écht achter een goed doel staan, dan willen ze nog wel eens wat groter uitpakken. Zo startte Prabal Gurung een donatie campagne toen Nepal was getroffen door de aardbeving.

Schoenenmerk Toms staat al sinds de oprichting van het bedrijf bekend om hun filosofie: buy a pair, give a pair. Voor ieder paar Toms dat je koopt, doneren zij één paar aan een persoon die ze nodig heeft. Deze filosofie heeft het merk zojuist uitgebreid met een tijdelijke actie. Tot 21 mei zal Toms een paar schoenen doneren voor iedereen die zijn blote voeten op Instagram post met daarbij de hashtag #withoutshoes.

Met deze actie wil Toms ook de mogelijkheid bieden om iets ‘goeds te doen’ aan diegenen die zich niet een paar Toms schoenen kunnen veroorloven. Het merk roept dan ook iedereen op om zijn vrienden en familie ook uit te dagen om mee te doen aan de actie. Toms geeft aan dat er ook een aantal celebrities mee zullen doen aan de actie: wie dat zijn geven ze nog niet bloot. Dat wordt dus Instagram in de gaten houden.

  • cheetah-help-one-for-one-shoes-toms-Favim.com-330380

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties