0

150 SSylvie Meis is één van de drukste glamour vrouwen van Nederland. Ze presenteert, is actrice, model én ontwerpster. Sylvie heeft nu, naast haar eigen lingerie, nu ook een eigen swimwear collectie voor Hunkemöller gemaakt.

Iedereen kent het merk vooral als lingeriespeciaalzaak, maar ook op het gebied van badkleding hebben ze veel te bieden. Om dit met de wereld te delen hebben ze naast hun normale campagne beelden ook nog een commercial opgenomen met de blonde beauty. De exotische locatie in combinatie met de glamorous collectie laat ons nu al verlangen naar de zomer.

Make it an unforgettable summer!‘ met The Sylvie Collection by Hunkemöller. De badmode collectie bestaat uit veel felle kleuren, glamour en een beetje boho stijl met aztec prints. We kunnen deze zomer voor zowel triangel bikini’s als maximizers naar de Hunkemöller, ook hebben ze hippe jumpsuits en andere badkleding om je swim-outfit helemaal af te maken.

Sylvie heeft voor deze swimwear lijn echt teruggegrepen naar haar ‘favorieten‘. Naast dat haar voorkeur voor kleur en ontwerp naar voren komt in deze collectie, is ze ook nauw betrokken geweest bij de materiaalkeuzes.

Vanaf 10 mei gaat de zomer commercial van start en zijn de campagnebeelden in de etalages te bewonderen. Bekijk nu alvast de campagne beelden hieronder! Wil je de collectie shoppen? Klik dan hier!

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties