0

saint laurent 1 150De kinderen van de celebs worden steeds vaker ingeschakeld als model voor campagnes van grote designers. Zo is het zoontje van Victoria Beckham nu het gezicht van Burberry, Kendall Jenner dat van Karl Lagerfeld en ook Saint Laurent schakelt twee sterrenkinderen in voor hun nieuwste campagne.

Als je onlangs nog de site van Saint Laurent hebt bezocht, zal je vast het nieuwe mannelijke gezicht zijn opgevallen die jou op de homepage verwelkomt. Op de prachtig zwart-witte kiekjes zien we niemand minder dan Dylan Brosnan, de zoon van de voormalig James Bond acteur Pierce Brosnan. Hedi Slimane, de designer van het Franse modehuis, spotte het 17-jarige model op straat in Malibu. Of zal papa Brosnan de designer allerlei kiekjes hebben opgestuurd van zoonlief?

Naast Dylan heeft Slimane voor nog een ander kind van een actieheld gekozen, namelijk voor Jack Kilmer. Dit 19-jarige model heeft als vader de voormalig Batman ster Val Kilmer. Hij liep afgelopen fashion week al mee op de runway om de Spring/Summer 2015 collectie te showen. Zal de ontwerper uit zijn twee nieuwste aanwinsten inspiratie halen voor een actiefiguren collectie of wil hij alleen de trend volgen van de andere merken met hun celeb kids?

Bekijk Dylan Brosnan voor Saint Laurent op onderstaande foto’s.

  • saint laurent 1
  • saint laurent 2
  • saint laurent 3
  • saint laurent 4
  • saint laurent 5
  • saint laurent

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties