0

Rihanna voor PumaRihanna heeft ons maandenlang laten wachten op haar Bitch Better Have My Money clip. Sinds hij uit is zweven we op een soort Rihanna wolk, omdat hij zo right on point was. Perfect moment dus om als internationaal bekend merk je nieuwste campagnebeelden met deze popster in de hoofdrol uit te brengen.

Dat is dan ook precies wat Puma heeft gedaan. Badgal Riri is onlangs voor de tweede keer voor de camera van het sportmerk gestapt om een killer campagne te schieten en gisteren zijn die beelden gepubliceerd. Rihanna deelde één van de foto’s op haar Instagram wat, laten we eerlijk zijn, erg verfrissend was na al haar BBHMM updates.

Terug naar de Puma campagne; de Barbadiaanse beauty ziet er sportief uit als gezicht van de Forever Faster campagne en rockt een paar van Puma’s nieuwe Pulse XT sneakers.  Gecombineerd met een strakke sportlegging en een cropped Puma sweater belichaamt ze precies hoe wij eruit zouden willen zien als we naar de sportschool gaan.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder!

  • RihannaPuma3
    @badgalriri" "Proud to be on the team!!! @PUMA X BADGAL #ForeverFaster" @puma: "The Pulse XT cross-trainer styled by @badgalriri. Both were born to move. #ForeverFaster"
  • Rihanna_Puma2

(Beeld: uk.puma.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties