0

alexander wang x h&m campagnebeelden 150Nu de launch van Alexander Wang x H&M steeds dichterbij komt, zullen we steeds meer previews krijgen van de samenwerking. Zo konden we jullie vanmorgen al onthullen dat de Freja boots waarschijnlijk in de collectie zullen zitten en zagen we Rihanna gehuld in een compleet AW x H&M pakje.

Nu hebben we de campagnebeelden voor jullie! En dat sport een grote rol speelt, blijkt maar weer. Naast dat Joan Smalls, Raquel Zimmerman en Isabeli Fontana gehuld zijn in sporty outfit, zijn voetballer Andy Carroll en kickbokser Rivaldino dos Santos ingeschakeld. Naast skibrillen, zal de collectie ook hockeysticks, een yoga matje en bokshandschoenen bevatten.

Vanaf vandaag zullen de onderstaande campagnebeelden te zien zijn in magazines. Op de bewegende beelden moeten we nog heel even wachten: een week voordat de collectie in de winkel hangt zal er een televisiereclame uitgezonden worden. Alexander Wang x H&M ligt vanag 6 november in de shops en is vanaf dan ook online verkrijgbaar.

Bekijk de foto’s hieronder!

  • alexander-wang-hm-advertising-campaign-3-560x840
  • alexander-wang-hm-advertising-campaign-1-560x840
  • alexander-wang-hm-advertising-campaign-4-560x840
  • alexander-wang-hm-advertising-campaign-5-560x840
  • alexander-wang-hm-advertising-campaign-2-560x840

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties