0

naomi campbell agent provocateur 150Het wereldberoemde model Naomi Campbell is inmiddels 44 jaar en nog steeds niet weg te slaan uit de fashion industrie: volgens modellen begrippen is ze eigenlijk al hoogbejaard. Gisteren konden we haar nog bewonderen in de Burberry campagne samen met Jourdan Dunn én nu staat ze alweer te pronken voor een lingeriemerk.

Naomi werd namelijk gestrikt doorhet sexy lingeriemerk Agent Provocateur. Voor deze shoot is de bekende fotografe Ellen von Unwerth opgetrommeld, want bij een iconisch topmodel hoort dan natuurlijk ook een fotografe van wereldallure. Naomi Campbell poseert als een sexy meesteres én straalt ultieme femme fatale uit. Creatief directeur Sarah Shotten haalde haar inspiratie uit Quentin Tarantino films en de jaren zeventig stijl én dat is ook zeer zeker aan de foto’s terug te zien.

Shotten noemt de lentecollectie van Agent Provocateur urban, luxe, glossy en glamorous. De lijn bestaat uit vier verschillende stijlen en topmodel Naomi weet wel raad met de sexy setjes, want ze ziet er stunning uit met haar über strakke lichaam. Droom jij al weg bij de foto’s en wil je graag zo’n prachtig setje in huis hebben? Dan moet je helaas nog even wachten tot het voorjaar van 2015. De lingerie kun je dan zowel in de winkel als online shoppen.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • Naomi-Campbell-in-Honney-in-Agent-Provocateur
  • Naomi-Campbell-in-Karlie-for-Agent-Provocateur
  • Naomi-Campbell-in-Payge-for-Agent-Provocateur
  • Naomi-Campbell-in-Stevie-for-Agent-Provocateur
  • Naomi-Campbell-in-Tanya-for-Agent-Provocateur
  • Naomi-Campbell-in-Evalyne-for-Agent-Provocateur

www.agentprovocateur.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties