0

noami jourdan 150Burberry is het iconische Britse modehuis dat wereldberoemd is vanwege zijn beige trenchcoats, maar nog meer door het Burberry ruitje. Ooit was het ruitje het toppunt van sophistication: tegenwoordig is het een beetje truttig of komt het van de Albert Cuyp.

Gelukkig doet dat printje niks af aan de rest van de altijd mooie Burberry collecties. Ieder seizoen staat er een killer collectie op de catwalk, maar ook op het gebied van eyewear is Burberry een grote naam. Om de mooie monturen die het label ontwikkelt eens goed in de kijker te spelen (pun intended), strikte het Britse label niet één, maar twee supermodellen voor hun nieuwe campagne.

Niemand minder dan newbie supermodel Jourdan Dunn showt samen met één van de originele supermodellen, Naomi Campbell, Burberry’s nieuwe (zonne)brillen. Het prachtige duo was vorig jaar al samen te zien in de ready to wear campagnebeelden van het merk. Dat was kennelijk zó goed bevallen dat de modellen dit jaar opnieuw zijn gevraagd. Mario Testino schoot de prachtige foto’s, die je hieronder kan bekijken.

  • burberry-eyewear-spring-2015-ad-campaign04
  • burberry-eyewear-spring-2015-ad-campaign02
  • burberry-eyewear-spring-2015-ad-campaign01
  • burberry-eyewear-spring-2015-ad-campaign03

(Beeld: www.burberry.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties