0

balmain 150Toen tijdens de Victoria’s Secret show in Londen Balmain’s creatief directeur Olivier Rousteing rondliep, had iedereen direct door dat er iets gaande was. Een paar dagen later begreep iedereen wat hij daar deed, namelijk modellen scoren voor zijn eigen campagne.

In de campagnes van Balmain zien we alleen de beste modellen verschijnen die we hebben in modeland en dit is ook het geval voor de Spring/Summer 2015 campagnebeelden. Hier zien we onder andere Adriana Lima, Joan Smalls, Rosie Huntington-Whiteley, Isabeli Fontana en Crista Cober schitteren op een bijzondere manier.

Op het eerste kiekje zien we de dames frietjes en hamburgers eten terwijl ze er stunning uitzien in gekleurde gestreepte kleding. We kunnen de topmodellen ook aanschouwen terwijl zij een potje zitten te gamen op een klassieke Nintendo met popcorn en cola voor zich. Deze situatie verwacht je niet direct bij vrouwen die hun brood verdienen met hun uiterlijk, maar Rousteing wilde juist een nieuwe realiteit creëren met deze campagne.

Als je volledige campagne van Balmain wil zien, moet je nog even geduld hebben tot volgend jaar februari. Bekijk nu alvast de eerste twee beelden hieronder.

  • MTI2NjIyNjU4NDI2MDgyNTc4
  • MTI2NjIyNjY4MzU4MTk1Njc4

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties