0

Kate Hudon en Michael Kors hungerVan Australië tot Nederland en Noord-Amerika, iedereen loopt weg met de ontwerpen van Michael Kors. Zijn tassen, zonnebrillen en andere accessoires zijn het object van obsessie van meisjes van over de hele wereld. Deze faam zet de designer graag in om iets goed mee te doen.

Ongeveer drie jaar geledenverbond Michael zijn naam en label dan ook aan het United Nations World Food Programme. De campagne heette Watch Hunger Stop en het doel was om 1 miljoen maaltijden te doneren met behulp van de verkoop van een speciaal horloge. Dat doel hebben ze al vér overschreden. Er is met de actie geld opgehaald voor meer dan 1o miljoen maaltijden, die allemaal naar schoolkinderen in Afrika zijn gegaan.

Binnenkort strijdt hij niet meer alleen: actrice Kate Hudson is de nieuwste toevoeging aan Watch Hunger Stop en samen willen zij 100 miljoen maaltijden verzorgen voor de schoolkinderen. Er worden twee nieuwe horloges gelanceerd in naam van het project. Door de aankoop van één horloge help je 100 kinderen aan een lunch.

Geïnteresseerd? Ze zijn vanaf oktober te koop in Michael Kors winkels en in zijn webshop.

  • 150721185345-iyw-michael-kors-kate-hudson-exlarge-169

(Beeld: www.michaelkors.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties