0

150Material girl Madonna gaat al heel wat jaartjes mee in de showbizz. Natuurlijk gaat ze op 56-jarige leeftijd nog lang niet achter de geraniums zitten en wordt ze nog steeds veel gestrikt voor verschillende magazines. Laatst zat ze nog met slangen te knuffelen en liet ze haar tepels zien tijdens een photoshoot voor het tijdschrift Interview.

Nu maakte een heel groot modehuis bekend dat ze het nieuwe gezicht wordt van de S/S collectie 2015. Niemand minder dan Donatella Versace wilde de zangeres namelijk graag als gezicht voor de nieuwe campagne. Donatella is gek op Madonna en de twee kennen elkaar al een lange tijd, omdat Madonna al eerder stond te poseren voor Versace in 1995. De zangeres is dus zeker geen vreemde voor het Italiaanse modehuis. Nu kroop ze dus weer voor de cameralens en werd ze op de gevoelige plaat vastgelegd door het fotograaf duo Mert Alias & Marcus Piggot.

Madonna is een écht fashion icoon en past in het rijtje Versace vrouwen thuis, denk bijvoorbeeld aan Adriana Lima, Lady Gaga en Kate Moss. De foto’s van Madonna voor de S/S collectie zien er erg edgy en classy uit, maar we kunnen wel weer concluderen dat er flink wat Photoshop aan te pas is gekomen. Dit keer houdt Madonna haar kleding wél aan en is ze gehuld in een zwarte top met minimalistische glitter details, een leren jurk met motiefjes én draagt ze natuurlijk Versace accessoires.

Bekijk de foto’s van de campagne hieronder.

  • Madonna-is-het-gezicht-van-dit-grote-modehuis_img500
  • madonna-versace-preview-2015-03
  • VERSACE_SS2015_3-629x855
  • VERSACE_SS2015_1-629x855

www.versace.com

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties