0

lara 150Lara Stone konden we laatst nog topless bewonderen zonder, in tegenstelling tot haar collega’s, een gephotoshopt lichaam. Toen bewees het Nederlandse model al dat ze een natural beauty is en mede dankzij die schoonheid schittert ze nu in een nieuwe campagne van Versace.

Voor de nieuwe vrouwengeur van het Italiaanse modehuis ‘Eros Pour Femme’ zien we Lara als een flawless zeemeermin Eros, de god van de liefde, verleiden. Het heerlijke luchtje met Siciliaanse citroen en granaatappel is de vrouwelijke variant op de succesvolle mannengeur ‘Eros’ uit 2012. Samen met het Amerikaanse model Brian Shimansky is het topmodel vastgelegd op de gevoelige plaat.

We zien de blondine in een prachtige witte gedrapeerde jurk met gouden details. De steamy campagnebeelden waarop Lara de shirtloze Brian verleidt, zijn geschoten door Mert Alas en Marcus Piggott. Het mannelijke model mag dan Eros met verve spelen, Donatella Versace wilde met deze campagne laten zien dat de verleidingskracht van de vrouw veel sterker is en dat is gelukt.

Ben je benieuwd naar de campagne voor Versace met Lara Stone? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • lara stone
  • lara stone 2
  • lara

www.versace.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties