0

150 KendallKendall Jenner is echt een rising star. Er is niemand die de naam Kendall niet meer kent en ook zeker in de modellen wereld lijkt ze steeds meer te betekenen.

Het jonge model heeft grote merken als Chanel, Marc Jacobs en Vogue nu al op haar naam staan en ze mag nog meer grote fashion namen aan haar lijstje toevoegen.

Givenchy heeft Kendall namelijk aangewezen als het nieuwe gezicht van de winter/fall collectie. Ook zal ze de show voor Givenchy lopen in Februari. En misschien zit er nog wel meer aan te komen qua samenwerkingen met het merk, want haar zwager Kanye heeft een goede relatie met de creative director Riccardo Tisci.

Zullen we het jonge model dan ook in vervolg campagnes nog gaan zien? In ieder geval weet ze hoe ze de show moet stelen; zo deed ze dat afgelopen week ook al in haar iets te spannende jurk tijdens de MMVA‘s. Dus dat moet in februari helemaal goed komen. 

Givenchy lijkt naast Kendall een samenwerking aan te gaan met de hele familie Kardashian; zo wordt Kim ook vaak gespot in hun ontwerpen en ook de kleine North draagt het merk al graag.

Bekijk het eerste beeld van de campagne van Givenchy hieronder.

  • Givenchy
    Kendall Jenner voor Givenchy
  • Kendall Jenner
  • Kendall Jenner 2

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties