0

KAty PerryKaty Perry maakt ons vorige week al lekker met een foto van haar in een Moschino campagne. Het was duidelijk dat de popzangeres het nieuwe gezicht zou zijn van het edgy popcultuur inspired label, maar één foto, dat kon niet kloppen!

En we hadden gelijk, vannacht zijn namelijk de andere campagnebeelden vrijgegeven! De eerste foto die Katy ons liet zien gaf een goede indruk voor de rest van de campagnebeelden: naakt, over the top, veel goud en andere bling en heftige kleuren, oftewel hip-hop stijl. Katy is op de foto gezet door fotografen duo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin zowel binnen in een studio als buiten op straat.

Op één van de foto’s is de Roar-zangeres praktisch naakt, op een strategisch gemaneuvreerde bontjas na. Deze kon echter niet some serious side boob action voorkomen. Op de andere foto’s is ze iets beter bedekt, maar krijgen we toch een glimps van haar afgetrainde middenrif of haar duidelijk aanwezige buste. Je bekijkt de nieuwe beelden uit de Moschino campagne hieronder!

  • Moschino Katy Perry 1
  • Moschino Katy Perry 2
  • Moschino Katy Perry 3
  • Moschino Katy Perry 4
  • an-iced-out-katy-perry-fronts-moschinos-new-campaign-body-image-1434014233

(Beeld: www.moschino.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties