0

kate 150De carrière van Kate Moss gaat al jaren geweldig. Het topmodel wordt campagne na campagne gestrikt voor de grootste merken en is al voor lange tijd het gezicht van make-up brand Rimmel London.

En nu is Kate back voor Rimmel! We zagen de Britse vorig jaar al voor Rimmel’s ‘Out of This World‘ collectie en dit keer is ze te zien voor de spring collectie voor het merk. Eind vorig jaar stond de collectie in het teken van glitter and glamour, maar dat is dit keer wel anders.

Rimmel besloot het deze keer iets anders aan te pakken. Ze sloegen de handen ineen met fashion illustrator Hayden Williams. Het was zijn taak om verschillende schetsen te maken van Kate’s bohemian look voor de campagne. Het belooft opnieuw een prachtige collectie te worden als we de foto’s mogen geloven.Verder zal de lijn weer bestaan uit een groot aantal make-up producten, waaronder oogschaduw, lipstick en nagellak.

The Kate Moss for Rimmel London Summer Line ligt vanaf deze week in de winkel, dus shop till you drop! Bekijk de campagnebeelden hieronder.

  • kate 500 1
  • kate 500 2
  • kate 500 3

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties