0

Karolina Kurkova Guiseppe Zanotti 25Giuseppe Zanotti maakt verleidelijke hakken die soms meer op een kunstwerk lijken dan op schoenen om mee over straat te gaan. Groot fan van zijn sexy ontwerpen is stoeipoes Kim Kardashian. De twee gaan way back en de schoenenontwerper heeft zelfs een paar van zijn heels door de curvy Kim laten inspireren.

Voor zijn A/W campagne zocht Giuseppe echter een heel ander soort model uit. Voormalig Victoria’s Secret Angel/supermodel Karolina Kurkova is de gelukkige vrouw geworden die naast twee mannen mocht poseren voor de beelden. Blond en met een typisch modellenfysiek is ze wat betreft uiterlijk ongeveer het tegenovergestelde van Kim. De Zanotti schoenen worden daar echter niet minder verleidelijk van. Vooral in combinatie met de op menswear geïnspireerde outfits stralen de hakken een onmiskenbare sexappeal uit.

Bekijk de broeierige campagne beelden snel hieronder en scroll meteen even door naar beneden, waar we een paar Giuseppe Zanotti eye candy voor je hebben uitgezocht.

(Beeld: www.giuseppezanottidesign.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties