0

j.lo 1 150Zeg jij ook wekelijks tegen jezelf dat je dit keer echt gaat beginnen met sporten, maar komt er vervolgens niets van? Jennifer Lopez heeft hier geen last van en duikt dagelijks de sportschool in om te blijven werken aan haar killer body.

De zangeres mag
dan wel al 45 jaar oud zijn, maar ziet er beter uit dan de meeste meiden die de helft van haar leeftijd zijn. J.Lo heeft namelijk  een waanzinnige sixpack die ze trots laat zien in de nieuwe campagne van BodyLab. Dit fitnessmerk voor vrouwen door vrouwen met als slogan ‘be the girl of your dreams’ heeft Jenny benoemd tot hun nieuwe ambassadeur.

Ging het vroeger nog allemaal om de booty van de zangeres, tegenwoordig krijgen we geen genoeg van haar abs. Op twee stunning kiekjes, beide in fitnesskleding, laat Jennifer zien dat ze er echt nog wel mag wezen. Als ambassadeur hoopt de actrice dat meer vrouwen een gezondere leefstijl zullen omhelzen, net zoals zij dat doet.

Ook zal zij binnenkort een productenlijn uitbrengen samen met BodyLab, waardoor wij hopelijk allemaal zo een killer body krijgen als J.Lo. Dus houd dit merk zeker in de gaten!

  • j.lo 1
  • j.lo 2

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties