0

Eerder kon je al lezen dat H&M zijn pijlen heeft gericht op het recyclen van kleding. De kledinggigant wil zo veel mogelijk kleding verzamelen om deze opnieuw te kunnen gebruiken voor nieuwe collecties. Met een nieuw, wel heel flitsend spotje, wil H&M deze boodschap ook bij het grote publiek overbrengen.

De commercial, genaamd Close the Loop, moet iederéén aanspreken en daarom heeft H&M voor het eerst een model met hoofddoek gekozen. De 23-jarige Mariah Idrissi is de eerste moslimvrouw die in een campagne van H&M een hoofddoek draagt.

Toen ze werd gevraagd model te staan voor de nieuwe campagne was haar allereerste reactie: "Weten ze wel dat ik een hoofddoek draag?" Mariah is van Pakistaanse-Marokkaanse afkomst en groeide op in Londen.

Met dit spotje wil roept H&M iedereen op om oude kleding in te leveren, zodat het hergebruikt kan worden. Het maakt niet uit hoe je je kleding draagt, als je maar recycled. "There are no rules in fashion, but one: recycle your clothes" is de pakkende slogan waarmee het filmpje afsluit. Wat vind jij van het filmpje?

Bekijk het filmpje hieronder.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties