0

150 GiseleJullie wisten waarschijnlijk al dat Gisele Bündchen een single heeft opgenomen voor de zomercampagne van H&M. Ze maakte een cover van Heart of Glass van Blondie en dit zal dus het officiële nummer zijn dat we gaan horen tijdens de H&M commercials.

Gisele is, naast dat ze de stem is van de campagne, ook het gezicht dat de nieuwe zomercollectie van H&M moet promoten. En een nieuw lookbook voor de zomer betekent natuurlijk bikini’s, zon, zee en strand.

Voor de shoot bezochten ze een exotische locatie met witte stranden, azuurblauw water en ruwe rotsen met als resultaat jaloersmakende foto’s in mooie badmode van de H&M. Helaas voor het model was deze shoot niet zo rozenkleurig als dat het resultaat op de foto’s is.

Gisele moest namelijk een lange tijd op blote voeten op deze ruwe rotsen staan en liggen én dat was natuurlijk niet heel comfortabel. Wij vinden het knap van het model dat ze haar gezicht dus zo goed in de plooi kan houden want ze staat met die ruwe stenen wel echt stunning op de foto.

  • Elle Russia - May 2014
  • Gisele-Bundchen-HM-Summer-2014-02
  • Gisele-Bundchen-HM-Summer-2014-03

www.hm.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties