0

CAMPAIGN Gisele Bundchen gooit haar billen in de strijd voor BLK DNMGisele Bundchen is niet voor niks het best betaalde model ter wereld; naast een killer body heeft ze een beeldschoon gezicht. Toch speelt dat laatste geen enkele rol in de shoot die het topmodel had voor het jeansmerk BLK DNM.

Op het campagnebeeld voor komend najaar draait het namelijk om de goddelijke billen van de Braziliaanse schone. Haar gezicht is zelfs helemaal niet in beeld, dus als je niet zou weten hoe Gisele’s billen eruit zien dan had je misschien nooit geweten van wie die kadetten waren.

De foto’s werden gemaakt door Johan Lindeberg, die tevens ook de designs van het jeansmerk voor zijn rekening neemt en voorheen aan het roer stond van Diesel en Justin Timberland’s William Rast. Voor de shoot is vanzelfsprekend geen gebruik gemaakt van make-up, maar ook Photoshop zou uit den boze zijn geweest. Daarnaast werd het plaatje in een recordtijd van twee uur geschoten.

Gisele is duidelijk dol op Johan, blijkt uit een interview met Fashionista: “He’s not trying to retouch you or put a pretty light on you. He’s not like ‘you gotta look a certain way. He’s like, ‘you are you’ so now I’m gonna just be here with a camera, so express yourself how you like.”

Bekijk het campagnebeeld en gezellige plaatjes van Gisele en Johan hieronder!

gisele bundchen billen blk dnm

gisele bundchen johan lindeberg 1

gisele bundchen johan lindeberg 2

www.blkdnmcloseup.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties