0

givenchy 3 150Celebrities nemen de modewereld over en het komt steeds minder vaak voor dat we échte modellen in campagnes van de bekende modehuizen zien verschijnen. Zo zagen we Kim Kardashian en Kanye West voor Balmain en Nicki Minaj voor Roberto Cavalli, maar Givenchy kiest toch weer voor modellen.

In de nieuwe Spring/Summer 2015 campagne van het Franse modehuis heeft creatief directeur Riccardo Tisci gekozen voor een aantal topmodellen. Zo zien we Imaan Hammam, Mica Arganaraz en Stella Lucia schitteren op de stunning kiekjes die geschoten zijn in de bossen van Los Angeles. De topmodellen zijn door Mert Alas en Marcus Piggott op de gevoelige plaat vastgelegd en gestyled door Katy England.

Het mag dan om de voorjaarscollectie gaan, maar de modellen zijn volledig gehuld in zwarte kleding. Korsetten, rokken in een bohemian stijltje, strakke leren broeken met daaronder even dijhoge laarzen met veter details. Niet bepaald iets waar we ons van de zomer in willen gaan hullen, maar het levert wel prachtige kiekjes op.

Ben je benieuwd naar de nieuwe campagne van Givenchy? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • givenchy 1
  • givenchy 2
  • givenchy 3

www.givenchy.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties