0

150Het kon je vorige week niet ontgaan zijn dat Louis Vuitton 2014 afsloot met een sneak preview van de nieuwe campagne op Instagram. Fashionista’s konden dus al lekker genieten van een aantal campagnebeelden van de spring/summer 2015 collectie en nu hebben we nóg beter nieuws.

Het Franse modehuisheeft nu namelijk alle elf beelden online gegooid en ze zijn prachtig! De drie Nederlandse modellen Rianne van Rompaey, Daphne Simons en Marte Mei van Haaster waren naast actrice Jennifer Connely en modellen Frey Beha Erichsen en Jean Campbell de uitverkorenen om in de shoot te mogen prijken.

De drie Dutchies vlogen voor deze campagne naar de Franse hoofdstad en werden daar samen met model Jean Campbell op de foto gezet door niemand minder dan topfotograaf Juergen Teller. Actrice Jennifer Connely werd in Miami op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Bruce Weber en het Deense model Freja Beha Erichsen had de eer om te werken met fotograaf Annie Leibovitz vanaf een wolkenkrabber in New York.

De campagnebeelden zien er stuk voor stuk prachtig en heel erg divers uit. De modellen zijn erg verschillend van elkaar en ook met de stijlen werd gespeeld. Ze houden alle zes prachtige tassen in hun handen; van chique rechte exemplaren tot handtassen met een quilted look. Deze bags zijn natuurlijk perfect afgestemd op de kledingstukken die de modellen dragen en de drie Nederlandse dames maken de shoot helemaal perfect; creatief directeur Ghesquière weet wel wat hij mooi vindt. 

Bekijk de foto’s hieronder en droom weg bij de perfecte it-bags en kledingstukken.

  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign
  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign1
  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign2
  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign3
  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign5
  • Louis-Vuitton-SpringSummer-2015-Campaign4

www.louisvuitton.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties