0

givenchy fall 2015 campagne 640Wil je als modehuis een échte impact maken met je campagne, dan zijn foto’s met daarin enkel rollen weggelegd voor ‘opkomende’ modellen vaak niet genoeg. Anno 2015 kies je het liefst voor celebrities of hun beroemde dieren als het gezicht van jouw modehuis.

Maar Givenchy ontwerper Riccardo Tisci ging nog een stapje verder: laatst werd bekendgemaakt dat hij niemand minder dan concurrent Donatella Versace had gestrikt voor zijn najaarscampagne en nu kunnen we het resultaat bewonderen. Op de prachtige zwart-wit foto is het Versace gezicht te zien in een look van Givenchy’s najaarscollectie terwijl ze strak de camera van Mert Alas en Marcus Piggott inkijkt.

Maar bij die foto van Donatella blijft het niet. Ook de Chinese actrice en zangeres Li Yuchun is te zien in een prachtig solokiekje voor het modehuis én daarnaast zijn er campagnefoto’s geschoten met de modellen die tot de Givenchy familie horen: denk bijvoorbeeld aan Candice Swanepoel en Adriana Lima. Opvallend is dat Kendall Jenner schittert van afwezigheid.

Bekijk de najaarscampagne van Givenchy hieronder. Welke foto is jouw favoriet?

  • Donatella Versace Givenchy fall 2015
  • Li Yuchun Givenchy fall 2015
  • Givenchy fall 2015 campagne 1
  • Givenchy fall 2015 campagne 2
  • Givenchy fall 2015 campagne 3
  • Givenchy fall 2015 campagne 4

(Beeld: www.givenchy.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties